Skip to main content

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke coaching is een krachtig middel om effectiever te worden in communicatie, tijdmanagement en leiderschap.

Als coach lever ik geen kant en klare oplossingen, maar vergroot ik je zelfinzicht. Je wordt je meer bewust van je persoonlijke bagage. Aan drijfveren en talenten. En aan gewoonten (in je doen en denken) die het volledig benutten van je kwaliteiten in de weg staan.

Wat maakt bijvoorbeeld dat je spanning zoekt of juist mijdt? En wat zijn de effecten daarvan? Wat zijn je energiebronnen en energielekken? Hoe oriënteer je je, als je voor een belangrijke beslissing staat? Welke ruimte geef je jezelf voor leren en experimenteren, voor het even niet weten, of juist voor succes? De meeste taboes zitten in ons eigen hoofd.

Ze ontdekken opent nieuwe wegen. 

Duurzaam resultaat

Coaching versterkt de werking van je innerlijk kompas. Je leert zien wat je nodig hebt om je koers te bepalen, en om effectief af te stemmen op anderen. Of balans te vinden tussen draaglast en draagkracht; werk- en privéleven; idealen en realiteit. Hiervan pluk je steeds opnieuw de vruchten. 

Wanneer persoonlijke coaching ?

Persoonlijke coaching is zinvol als je:

  • je communicatievermogen of leiderschap wilt versterken
  • koers wilt bepalen in een nieuwe rol of een uitdagend verandertraject
  • voor een moeilijke beslissing staat
  • begeleiding zoekt in een conflictsituatie
  • work-life balans niet meer klopt
  • een neutrale gesprekspartner zoekt

Hoe werkt het ?

In een kennismakingsgesprek verkennen we de coachingsvraag en schets ik de manier waarop ik werk. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

Als vraag en aanbod matchen, maken we een globaal plan. De werkvormen variëren van reflectief tot actief, van analytisch tot creatief.

Plaats van handeling: mijn spreekruimte, een andere werklocatie of de natuur. Het gaat om een combinatie van afstand nemen en toepassen in je eigen praktijk.

Ik coach met name professionals en leidinggevenden, op weg naar meer voldoening, energie en werkplezier.

Persoonlijke Coaching

Quotes van klanten

"Nu ik milder ben gaan denken, bereik ik gek genoeg meer"
"Ik sta nu vooraf stil bij wat ik écht wil bereiken – voor mezelf en voor de ander. Dat maakt dat ik ook in moeilijke gesprekken succes kan boeken"
"Ik ben kritische opmerkingen minder als een probleem gaan zien. Leg maar op tafel, daar leren we van."